تجهیزات پزشکی حساس بیمارستان های دانشگاهی قزوین با جدیدترین روش، استریل می شود

1397/7/18 چهارشنبه

روز 14 مهر 1397 و در نشستی در مرکز آموزشی – درمانی ولایت قزوین، مصوب شد که این پس، استریل کردن تجهیزات پزشکی حساس این مرکز توسط پلاسما انجام شود. این روش برای سایر مراکز آموزشی – درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز انجام خواهد شد. استفاده از پلاسما جدیدترین روش استریل در مراکز درمانی است که برای تجهیزات حساس به دما، مانند: آندوسکوب ها و لنزهای پزشکی و نیز لوله هایی با قطر بسیار کم نیز قابل استفاده بوده و هیچگونه آسیبی به کارکنان و محیط زیست وارد نمی کند. نشست مذکور پس از نصب و راه اندازی دستگاه استریلایزر پلاسما در مرکز آموزشی – درمانی ولایت قزوین با حضور محسن ادهمی، مدیر مرکز، مهندس ربیعی، رییس تجهیزات پزشکی دانشگاه؛ فاطمه تیموری، مدیر پرستاری دانشگاه و مسؤولان تجهیزات پزشکی، کنترل عفونت و واحدهای CSR بیمارستان ها برگزار شد و مصوب شد مراکز و بیمارستان ها با برنامه ریزی مشخص، تجهیزات پزشکی حساس خود را برای استریل، تحویل این مرکز دهند.