تجلیل دکتر نامدار سرپرست محترم دانشگاه از ریاست و کارکنان مرکز

دکتر نامدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تقدیر نامه ای از زحمات ریاست و کادر مرکز آموزشی درمانی مستقل ولایت تشکر و قدردانی نمودند. متن تقدیرنامه به شرح زیر می باشد:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر علی اکبر کرمی

مدیرعامل محترم مرکز آموزشی درمانی مستقل ولایت

با سلام و احترام

خدمت به خلق خلعت گرانبهایی است که در سایه رضایت خلق و خالق به نگین خیر و ثواب زینت می یابد و شمیم دانشین خشنودی از حضور پربارتان را به مشام می رساند.

بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر اینجانب را به پاس زحمات ارزنده تان در پیشبرد اهداف عالی نظام سلامت در سال 98 و همچنین همراهی و خدمت رسانی شایسته و بی دریغ جنابعالی در مقابله با ویروس کرونا به بیماران و مراجعین و کارکنان مرکز آموزشی درمانی مستقل ولایت، پذیرا باشید.

لذا این سپاس نامه به رسم یادبود تقدیم حضورتان می شود و امید آن دارم در سایه عنایات الهی سلامت و سعادتمند باشید و توفیق روز افزون قرین راهتان گردد.

دکتر پیمان نامدار

سرپرست دانشگاه