به گفته سپیده مهدیخانی، کارشناس مسؤول تغذیه مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، نوجوانان در ماه مبارک رمضان به سلامتی خود اهمیت بدهند و از مصرف مواد قندی و شیرینی در وعده سحری پرهیز کنند، زیرا این مواد سبب اُفت خون شده و کاهش توانایی یادگیری در طول روز را به دنبال دارد.
وی رعایت در تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه های غذایی را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: نوجوانان علاقه خاصی به خوردن انواع تنقلات و مواد غذایی که ارزش کمی دارند و فقط پُرکننده معده هستند، دارند که باید از آن پرهیز کنند، به خصوص در ایام روزه داری نباید این محصولات غذایی را مصرف کنند.
مهدیخانی گفت: نوجوانان از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 مانند: انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خون سازی نقش دارند، در این ماه به مقدار کافی مصرف کنند. وی ادامه داد که آنان باید دریافت کافی شیر و لبنیات در دو عده از جمله: سحر و افطار را داشته باشند.