• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین، به مرحله گروهی چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویان وزارت بهداشت راه یافتند

دکتر مریم کرامتکار، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی قزوین از راهیابی دانشجویان این دانشگاه به مرحله گروهی چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویان وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر کرامتکار گفت: مرحله انفرادی چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویی، روز ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ به صورت مجازی و هم زمان با سراسر کشور در مرکز آزمون های الکترونیک دانشگاه برگزار شد که پس از اعلام نتایج، محمد حسام سوري در حیطه مطالعات میان رشته ای؛ آيسان نوژه در حیطه استدلال بالینی؛ سالار يوسف زاده در حیطه کارآفرینی و شاهين علي اكبري در حیطه آموزش پزشکی، به راه یابی به مرحله گروهی راه یافتند.

وی اظهار کرد که رضا عسگري در حیطه علوم پایه؛ محمدحسين هوشمندي در حیطه مدیریت و عليرضا حياتي در حیطه کارآفرینی نیز به مرحله گروهی راه یافتند.

به گفته دکتر کرامتکار،  مرحله گروهی این المپیاد، شهریور ماه امسال، برگزار خواهد شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0